babagan kita

Foshan Smartroof International Co., Ltd.

SMARTROOF didegake ing taun 2005, wis ahli ing atap sajrone luwih saka sepuluh taun. Wiwitane, produk utama yaiku PVC Roof Tile, lan digunakake ing akeh negara berkembang amarga kaluwihane. Kanggo nambah produk, kita uga nggawe tim teknis lan QC kanggo ngontrol kualitas. Dadi produk kita ora mung duwe kaluwihan luwih saka atap logam tradisional, nanging uga duwe jaminan kualitas kanggo klien. SMARTROOF- Ora Mung Atap Nanging Solusi Atap.

INQUIRY

PRODUK

Karakteristik

  • KARAKTERIK TILE NANO-TEC

    Bandingake karo lembaran baja tradisional, Steel SmartRoof, suhu nyuda nganti 45 ° C lan nyuda swara nganti 40 dbs. Lan ing cuaca ekstrem SmartRoof Steel bisa nahan 150 ° C Maks. suhu lan -40 ° C Min. suhu Sing penting yaiku ngirit biaya, amarga SteelRoof Steel wis nggabungake fungsi tahan panas karo fungsi kedap swara bebarengan lan ora prelu males materi ekstra. Babagan babagan umur, dijamin nganti 20 taun, kaping pindho luwih dawa tinimbang sing tradisional. SmartRoof Steel, bahan atap baja anyar sing wis tuwa, bakal nuntun revolusi ing saindenging jagad. Nano-Tec Tile, produk cerdas sing pantes diduweni.