PRODUK

  • PVC Hollow Roofing

    A. Insulasi Panas
    B. kedap swara
    C. anti banyu
    D. awet
    E. 1,2 meter Purlin kadohan
    Polycarbonate Greenhouse Panels
  • Atap Nano-tec

    A. Insulasi Panas
    B. Anti Karat
    C. Anti Korosi
    D. tahan kadhemen
    E. Awet
      Commercial Metal Roofing
INQUIRY

bab kita

Foshan Smartroof International Co., Ltd

SMARTROOF didegaké ing 2005, wis ing specialized ing roofing kanggo liwat dasawarsa. Kaping pisanan, produk utama kita yaiku PVC Roof Tile, lan akeh digunakake ing pirang-pirang negara berkembang amarga kaluwihan. Kanggo nambah produk, kita uga mbangun tim teknis lan QC kanggo ngontrol kualitas. Dadi produk kita ora mung duwe kaluwihan luwih saka gendheng logam tradisional, nanging uga njamin kualitas kanggo klien. SMARTROOF- Ora Mung Roofing Nanging Solusi Roofing.

Ciri khas

  • KARAKTERISTIK TILE NANO-TEC

    Dibandhingake karo lembaran baja tradisional, SmartRoof Steel, nyuda suhu nganti 45 ° C lan nyuda swara nganti 40 dbs. Lan ing cuaca ekstrim, SmartRoof Steel bisa tahan 150 ° C Max. suhu lan -40 ° C Min. suhu. Sing penting yaiku irit biaya, amarga SmartRoof Steel wis nggabungake fungsi tahan panas kanthi fungsi kedap swara lan ora perlu mbales babagan materi tambahan. Babagan umur umur, njamin nganti 20 taun, kaping pindho luwih dawa tinimbang sing tradisional. SmartRoof Steel, bahan roofing baja anyar sing tuwa, bakal nuntun revolusi ing saindenging jagad. Nano-Tec Tile, produk pinter sing pantes diduweni.