Babagan awake dhewe

SMARTROOF didegaké ing 2005, wis ing specialized ing roofing kanggo liwat dasawarsa.Kaping pisanan, produk utama kita yaiku PVC Roof Tile, lan akeh digunakake ing pirang-pirang negara berkembang amarga kaluwihan.Kanggo nambah produk, kita uga mbangun tim teknis lan QC kanggo ngontrol kualitas.Dadi produk kita ora mung duwe kaluwihan luwih saka gendheng logam tradisional, nanging uga njamin kualitas kanggo klien.SMARTROOF- Ora Mung Roofing Nanging Solusi Roofing.

Sejarah Kita

Pabrik kita dumunung ing Foshan, yaiku kutha bahan bangunan.Pabrik kita wis dibangun luwih saka 10 taun lan bakal ana 35 karya babar blas.Kapasitas produksi kita bakal luwih saka 1000sqm / dina.Sauntara kuwi, kita cedhak banget karo Bandara Guangzhou, mung butuh 30 menit, supaya trep banget kanggo ngunjungi kita.

layanan kita

Detail Produksi Pambuka, Tutup Layanan Sawise, Kontrol Kualitas Mantap, Tim QC Ketat, Layanan sawise-sale 24 jam, Tim Dhukungan 24 jam

Produk Kita

Atap PVC, Atap Resin, Atap Logam Nano Tech

Aplikasi Produk

Perumahan / Industri / Pertanian

Aplikasi Produk

SGS, ISO9001

Sertifikat

1578972962_Laporan_tes_kebakaran

1578972962_Laporan_tes_kebakaran

1578972962_Laporan_tes_kebakaran

Pameran

1578972962_Laporan_tes_kebakaran