Babagan Kita

SMARTROOF didegake ing taun 2005, wis ahli ing atap sajrone luwih saka sepuluh taun. Wiwitane, produk utama yaiku PVC Roof Tile, lan digunakake ing akeh negara berkembang amarga kaluwihane. Kanggo nambah produk, kita uga nggawe tim teknis lan QC kanggo ngontrol kualitas. Dadi produk kita ora mung duwe kaluwihan luwih saka atap logam tradisional, nanging uga duwe jaminan kualitas kanggo klien. SMARTROOF- Ora Mung Atap Nanging Solusi Atap.

Sejarah Kita

Pabrik kita dununge ing Foshan, yaiku kutha bahan bangunan. Pabrik kita wis dibangun luwih saka 10 taun lan bakal ana 35 karya kabeh. Kapasitas produksi bakal luwih saka 1000sqm / dina. Kangge, kita cedhak banget karo Bandara Guangzhou, mung butuh wektu 30 menit, mula luwih gampang yen bisa ngunjungi.

Layanan kita

Pambuka Produksi Detil, Layanan Sasampunipun Tutup, Kontrol Kualitas Mantep, Tim QC ketat, layanan purna jual 24 jam, Tim Dhukungan 24 jam 

 Produk Kita

Atap PVC, Atap Resin, Atap Logam Tech Nano

Aplikasi Produk

Warga / Industri / Pertanian

Aplikasi Produk

SGS , ISO9001

Sertifikat

1578972962_Fire_test_report

1578972962_Fire_test_report

1578972962_Fire_test_report

Pameran

1578972962_Fire_test_report