Warta

  • Roofing PVC: Apa sing Sampeyan Perlu Ngerti

      Saka kabeh jinis atap anyar sing kasedhiya ing pasar saiki, salah sijine atap PVC sing ora dingerteni. PVC asring dianggep minangka pipa pipa, nanging plastik serbaguna iki uga bisa dienggo banget ing sawetara jinis atap kayata konservatori lan atap sing rata. Pendhudhuk ...
    Waca liyane
  • Roofing PVC: Apa lan Apa Wuku?

          Nalika nerangake gendheng komersial, pamilik properti bisa milih macem-macem jinis membran. Salah sawijining membran atap komersial sing bisa dipikirake para pamilik properti yaiku atap PVC utawa polivinil klorida, solusi atap siji-lapis sing rata utawa miring. Accordi ...
    Waca liyane
  • Analisis Efek Covid-19-Laporan Riset Pasar Industri Logam Bergelombang Global Wutah, Wilayah lan Pemain Utama, Jinis, Aplikasi, Analisis Tren 2026

    Ringkesan "Pasar Lembar Logam Bergelombang" mbantu nyedhiyakake orane katrangan lan definisi, temuan utama, pangembang pertumbuhan lan macem-macem dinamika. Pasar lembaran logam bergelombang diarepake bakal tuwuh saka USD XX yuta ing taun 2020 dadi USD XX yuta ing taun 2026, kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa X ...
    Waca liyane
  • Laporan Pasar Lembar Logam Bergelombang 2019-2025 Analisis Industri Global, Tren, Ukuran Pasar lan Prakiraan

    UpMarketResearch nyedhiyakake laporan paling anyar babagan analisis industri lan ramalan pasar lembaran logam bergelombang global wiwit taun 2025 nganti 2025. Laporan kasebut nyedhiyakake wawasan penting lan menehi pelanggan keuntungan kompetitif liwat laporan rinci. Iki laporan paling anyar lan isine ...
    Waca liyane
  • marking gendheng waja dilapisi watu

    Laporan kasebut ngenalake ukuran pasar atap baja ditutupi watu global (nilai, produksi lan konsumsi), dipecah dening pabrikan, wilayah, jinis lan aplikasi (status data 2019 lan prakiraan nganti 2025). Panaliten iki uga nganalisa status pasar, pangsa pasar, tingkat pertumbuhan, tren mbesuk, ...
    Waca liyane
  • Tren Konstruksi mbesuk: Atap Logam

    Pambuka: Atap logam dadi saya populer amarga anane macem-macem lan umure luwih dawa. Kontributor Scott Gibson nemokake kabeh pilihan kanggo atap logam, saka bahan nganti rincian instalasi. Artikel iki nyakup katrangan babagan wacan atap logam ...
    Waca liyane
  • Pasar untaian baja galvanis kalebu data utama negara / wilayah, tuwuhing bisnis, ukuran pasar, analisis SWOT, kesempatan bisnis, aplikasi, tren lan ramalan kanggo taun 2024

    Pasar Kawat Strand Steel Galvanis kalebu data utama negara / wilayah, tuwuhing bisnis, ukuran pasar, analisis SWOT, kesempatan bisnis, aplikasi, tren lan ramalan nganti taun 2024 Laporan "Pasar Kawat Baja Galvanis Baja" 2020-2024 nyedhiyakake pangsa pasar, CAGR, prod ...
    Waca liyane
  • Pentinge Atap Logam Sajrone lan Sawise Epidemi COVID-19

    7 September 2020, New York (Global News) -Reportlinker.com ngumumake rilis laporan "Global Roofing Industry" laporan pandemi COVID-19 ora bisa ngrampungake Proyek konstruksi, lan persentase proyek akeh sing ditanggepi. Pesenan pemukiman sementara, dadi ...
    Waca liyane
  • Napa gendheng atap asbes ora bisa di resiki banget (Kelainan jubin atap asbes babagan reresik)

    Ora ana watesan babagan pajanan asbes. Bisa kedadeyan meh ing endi wae, utamane amarga nggunakake asbes ing endi wae sajrone puluhan taun. Malah omahmu (ya, omahmu) bisa uga kebak bahan memateni iki. Tugas sederhana ngresiki ubin atap kayane aman. Nanging, iki bisa nggawe sampeyan, ...
    Waca liyane
  • Kontra Atap Shingle Asphalt

      Cons of Roofing Shingle Asphalt Ing ngisor iki minangka sawetara kekurangan nggunakake atap shingle aspal kanggo omah sampeyan: Kayap aspal luwih rentan kena angin - Versi shingle aspal sing luwih murah bisa dadi gampang kena angin kenceng, sing bisa nyebabake t. ..
    Waca liyane
  • Jelajahi desain atap logam bangunan katering mandiri

    Situs iki dioperasikake dening siji utawa luwih perusahaan sing diduweni dening Informa PLC, lan kabeh hak cipta duwe. Kantor pangguna Informa PLC yaiku 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Ndhaptar ing Inggris lan Wales. Nomer 8860726. Sistem atap logam populer ing desain bangunan panyimpenan ...
    Waca liyane
  • Atap Logam Amerika

    Atap logam duwe sejarah sing dawa ing AS, nanging nganti 20 taun kepungkur, dheweke dadi pemain konstruksi konstruksi perumahan, kanthi 3,6% pangsa pasar reroofing. Nomer kasebut kira-kira wis kaping papat, miturut klompok perdagangan industri. Ana apa? Atap logam saiki kasedhiya ...
    Waca liyane