Kabar Perusahaan

  • Lamina translucida saka PVC

    Lamina translucida saka PVC

    Lamina translucida PVC, minangka jinis jinis bahan konstruksi kanthi lingkungan medium sing bisa dadi ukuran gedhe ing edificio lan estetika edificio, lamina translúcida PVC sing paling disenengi kanggo wong-wong mau...
    Waca liyane
  • Pengumuman resmi pemerintah Shenzhen: Pelabuhan Yantian dipulihake kanthi lengkap tanggal 24 Juni, lan operasi kapal mlebu normalisasi

    Pengumuman resmi pemerintah Shenzhen: Pelabuhan Yantian dipulihake kanthi lengkap tanggal 24 Juni, lan operasi kapal mlebu normalisasi

    Miturut laporan paling anyar, ing 5: 00 pm tanggal 22 Juni, Pemerintah Kota Shenzhen nganakake konferensi pers kanggo nglaporake pencegahan lan kontrol kahanan epidemi "5.21" ing Yantian, Shenzhen, lan nerusake produksi Kontainer Internasional Yantian. ..
    Waca liyane
  • Ekspor baja China alon ing Mei babagan kabijakan pajak

    Ekspor baja China alon ing Mei babagan kabijakan pajak

    Ekspor baja China ing Mei ambruk wiwit April amarga pesenan ekspor kalem sadurunge Beijing mbatalake potongan pajak kanggo nyegah ekspor.Ekspor baja Mei nyusut 33,9 persen ing wulan April dadi 5,27 juta t nanging mundhak 19,8 persen saka setahun kepungkur, miturut data adat China....
    Waca liyane
  • Departemen Konstruksi Ora Ngerti Resiko Asbes

    Departemen Konstruksi Ora Ngerti Resiko Asbes

    Nalika Kementerian Tenaga Kerja nganakake bengkel ing dina Jumuah kepungkur kanggo nyorot anané asbes ing produk, utamane bahan bangunan, akeh perusahaan konstruksi lan buruh ora ngerti babagan zat beracun lan bebaya kesehatan sing potensial.Sok Kin, presiden aktif...
    Waca liyane
  • Plans kanggo revive gendheng gendheng, industri lempung

    Plans kanggo revive gendheng gendheng, industri lempung

    Sri Lanka Keramik lan Dewan Kaca plans kanggo njupuk langkah langsung kanggo urip maneh produk keramik lempung abang lokal (bangunan bata lan gendheng gendheng) industri.Ngomong ing Rapat Umum Tahunan Ke-12 Keramik Sri Lanka lan Presiden Dewan Kaca Mahendra Jayasek...
    Waca liyane
  • Shigeru Ban Ngumumake Rencana kanggo "Proyek Nepal"

    Shigeru Ban Ngumumake Rencana kanggo "Proyek Nepal"

    Shigeru Ban wis ngrilis rencana kanggo "Proyek Nepal" - modular, struktur pigura kayu sing bisa dirakit kanthi cepet lan gampang, kanggo nampung korban lindhu sing ngrusak April iki ing Nepal sing nyebabake atusan ewu ora duwe omah.Desain Ban mbutuhake 3-by-7-foot ...
    Waca liyane
  • Lembaran gendheng PVC Translucent

    Lembaran gendheng PVC Translucent

    pvc tembus gendheng sheet, minangka jinis anyar saka bahan bangunan ramah lingkungan sing bisa nambah cahya saka bangunan lan nambah estetika bangunan, wis di senengi dening wong saka kabeh mlaku gesang, lan digunakake digunakake ing njero ruangan hiburan spor ...
    Waca liyane
  • Konstruksi ing Payon Anyar St

    Konstruksi ing Payon Anyar St

    LANCASTER - Kanggo pisanan ing 150 taun, Gereja St. Mary ing Lancaster entuk gendheng anyar."Atap slate asli dipasang nalika pasamuwan dibangun lan liwat taun-taun ndandani wis digawe," ujare St. Mary of the Assumpt ...
    Waca liyane
  • PVC cahya gendheng Sheet Pambuka

    PVC cahya gendheng Sheet Pambuka

    Lembar atap lampu PVC duwe macem-macem sifat sing apik banget.Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, bahan bangunan terus dianyari.Antarane wong-wong mau, lampu PVC nduweni peran penting ing greenhouses woh lan sayuran, breeding ternak, tanduran industri ...
    Waca liyane
  • Apa kothak PVC apik?

    Apa kothak PVC apik?

    Perusahaan lan individu liyane lan liyane milih ubin PVC nalika milih roofing, amarga ora mung ngirit biaya, nanging uga ngindhari akeh masalah kothak.Akeh wong sing ora ngerti babagan jinis anyar saka bahan roofing iki, banjur, apa faktor sing mengaruhi t ...
    Waca liyane
  • Kekurangan atap baja dilapisi watu

    Kekurangan atap baja dilapisi watu

    Kaya sing kita ngerteni, atap sing dilapisi watu populer banget ing taun-taun pungkasan.Nanging ana uga sawetara kekurangan kanggo atap sing dilapisi watu.Biaya investasi awal Watu-dilapisi baja Roofing ing mburi dhuwur saka sawetara biaya bahan roofing.Nanging, milih baja sing dilapisi watu tinimbang aspha ...
    Waca liyane
  • Omah saka struktur baja ringan lan kothak PVC cocog paling apik

    Omah saka struktur baja ringan lan kothak PVC cocog paling apik

    Kaya sing kita ngerteni, omah-omah struktur baja ringan dibangun kanthi cepet, kanthi insulasi termal sing apik lan efek hemat energi.Nalika mbangun omah baja ringan, syarat kanggo mbangun bahan roofing dhuwur banget.Wangun bangunan tradisional jubin resin sintetik wis rumiyin ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2