Warta Industri

  • Techo de Metal de SMARTROOF-Fuerte aislamiento

    Techo de Metal de SMARTROOF-Fuerte aislamiento

    Temperatura tech metal subirá bajo la luz del sol, por lo tanto, el uso del techo de aislamiento punika un factor penting en el edificio for lograr la comodidad.Techo de Metal de SMARTROOF interrumpe flujo de calor mediante el uso de a los materiales de avanzada tecn...
    Waca liyane
  • SMARTROOF Metal gendheng-Kuwat panas insulasi

    SMARTROOF Metal gendheng-Kuwat panas insulasi

    Suhu atap Metal bakal munggah nalika kapapar sinar srengenge, supaya aplikasi insulasi panas bangunan sheet gendheng minangka faktor penting kanggo entuk comfort.Atap Logam SMARTROOF ngganggu aliran panas kanthi nggunakake bahan refleksi difus High-Tec kanggo mblokir aliran panas sing sumringah saka ...
    Waca liyane
  • ¿Pur que elegir un tech de metal como material de construction?¿Qué factores deben considerarse?

    ¿Pur que elegir un tech de metal como material de construction?¿Qué factores deben considerarse?

    Para la granja Debe ser resistente a la corrosion, altas temperatures, humedad y gas.Ing cubierta de la granja ana erosi amarga gas asido tahan akeh, lan bagean logam sing ana ing corroer.Sampeyan bisa nindakake iki kanggo corroe, filtrará agua, efek saka vida del ganado.Para...
    Waca liyane
  • Napa milih gendheng logam minangka bahan bangunan?Faktor apa sing kudu digatekake?

    Napa milih gendheng logam minangka bahan bangunan?Faktor apa sing kudu digatekake?

    Kanggo farmhouse Sampeyan kudu tahan karat, suhu dhuwur, kelembapan lan gas.Lumahing omah saka farm wis eroded dening gas asam kanggo dangu, lan bagean logam gampang banget kanggo corroded.Sawise gendheng wis corroded, bakal bocor banyu, mengaruhi urip kewan.Kanggo...
    Waca liyane
  • Apa Umur Atap Datar?

    Apa Umur Atap Datar?

    Polyolefin termoplastik entheng utawa lapisan semprotan saka busa poliuretan, akrilik utawa silikon duwe umur sing padha.Bahan gendheng sing paling tahan suwe kayata etilena propilen diene monomer (EPDM) lan atap polivinil klorida (PVC) bisa tahan nganti 10 taun luwih saka iku, gumantung...
    Waca liyane
  • Ventajas de la Lámina traslucida de policarbonato

    Ventajas de la Lámina traslucida de policarbonato

    1. Lamina traslucida de policarbonato punika muy duradero y versátil, también punika muy liviano lan mantendrá konsisten karo largo de los años, iku gampang kanggo nginstal lan nyewa..
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka Corrugated Skylight Roofing Sheet

    Kaluwihan saka Corrugated Skylight Roofing Sheet

    1. Corrugated Skylight Roofing Sheet arang banget awet lan Versatile, iku uga cahya lan bakal tetep konsisten liwat taun, iku gampang kanggo nginstal, lan iku uga banget biaya-efisien.2. Alasan liyane kenapa Corrugated Skylight Roofing Sheet populer banget yaiku sampeyan ora perlu ngorbanake ...
    Waca liyane
  • PVC Plastik Translucent Skylight Roofing Sheet - Pilihan sing apik

    PVC Plastik Translucent Skylight Roofing Sheet - Pilihan sing apik

    We ngerti sing PVC Plastik Translucent Skylight Roofing Sheet iku pilihan apik kanggo njupuk kauntungan saka cahya alam saka papan amarga iku entheng, gampang kanggo operate lan impact tahan.Lembar Roofing Skylight Plastik PVC uga dadi insulasi panas lan bisa tahan suhu ...
    Waca liyane
  • Laminas translúcidas de pvc – Ora ana pilihan

    Laminas translúcidas de pvc – Ora ana pilihan

    Sabía que las Láminas translúcidas de pvc son una elección perfecta to aprovechar la luz natural de tus espacios, ya que son ligeras, fáciles de manipular y muy resistentes contra impactos.Las Láminas translucidas de pvc trae adicionalmente protección de filtro UV ante los rayos solares support...
    Waca liyane
  • Aplikasi lan Kaluwihan saka PVC Hollow Genteng Genteng

    Aplikasi lan Kaluwihan saka PVC Hollow Genteng Genteng

    The PVC Hollow Roof Tile dianggep minangka bahan kanthi keuntungan lan kaluwihan gedhe tinimbang bahan liyane ing pasar konstruksi.Genteng jinis iki paling umum digunakake ing pasar lan kasedhiya ing macem-macem warna lan ukuran gumantung saka barang sing dibutuhake.Aplikasi: Saliyane ...
    Waca liyane
  • Usos lan Ventajas de La Teja Alveolar

    Usos lan Ventajas de La Teja Alveolar

    La Teja Alveolar minangka reconocido en el mercado de la construction, minangka materi sing entuk manfaat lan entuk manfaat saka otros.Iki minangka jinis lamina sing bisa dipasarake kanthi macem-macem warna, ukuran lan ukuran gumantung saka proyèk kanggo kabutuhan.Usos: Wis...
    Waca liyane
  • Techo de resina sintética ASA

    Techo de resina sintética ASA

    Teknologi resina sintétik ASA minangka bahan utama ASA sing diimpor.Superficie punika un capa resistance intemperie ASA kanggo bloquear sinar ultraviolet sinar matahari lan nyuda koefisien konduktivitas térmica, njamin daya tahan produk lan resistensi kanggo ...
    Waca liyane